flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик Колінька Миколи Михайловича

07 вересня 2020, 16:05

О Г О Л О Ш Е Н Н Я

     Гадяцький районний суд Полтавської області, який знаходиться за адресою м. Гадяч вул. Лесі Українки, 6 викликає відповідача Колінька Миколи Михайловича, (останнє відоме місце проживання вул. Чайковського, 28 с. Сари Гадяцького району) в судове засідання по цивільній справі № 526/773/20 за позовом Целуйко Ганни Іванівни до Колінька Миколи Михайловича, третя особа: виконавчий комітет Сарівської сільської ради про визнання особи такою, що втратила право користування жилим приміщенням, яке відбудеться 19 жовтня 2020 року о 10 год. 30 хв. у приміщенні суду за адресою: м. Гадяч, вул. Лесі Українки, 6.

     З опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

     Відповідач викладає заперечення проти позову у відзиві на позовну заяву, поданому до дня розгляду справи по суті, який повинен відповідати положенням ст. 178 ЦПК України.

     Роз’яснити, що копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

     У випадку ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити справу за наявними матеріалами справи.

     Учасники судового процесу зобов’язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з‘явилися в судове засідання без поважних причин.